Algemene tandheelkunde – Tandheelkundig Centrum – Kortgene

Algemene tandheelkunde

Periodieke controle

Het merendeel van de Nederlandse bevolking gaat twee keer per jaar voor controle naar de tandarts. Wij raden dit in zijn algemeenheid ook aan, tenzij de tandarts een ander persoonlijk advies geeft. Op deze manier bent u er nooit te laat bij en kunnen eventuele gebitsproblemen tijdig worden behandeld.

Tijdens de controle kijken wij of uw tandvlees gezond is en controleren wij uw gebit onder andere op gaatjes. Indien nodig kunt u op tijd worden doorverwezen naar een specialist, bijvoorbeeld op het gebied van tandvleesontsteking (de mondhygiënist) of beugels (de orthodontist).

Ook wanneer u een prothese draagt, is een periodieke controle belangrijk. Er wordt dan gekeken of het gebit nog in orde is en of deze nog goed past op uw kaak.

Automatische oproep

In principe word je elk half jaar opgeroepen voor het maken van een halfjaarlijkse controle door middel van een e-mail. Via een link in de e-mail kun je dan een afspraak inplannen. Mocht er voorkeur zijn voor een bepaalde tandarts of preventie-assistente, dan is dat geen probleem, wel zul je dan telefonisch een afspraak moeten maken zodat de balie-assistente het in de juiste agenda kan inplannen.

Bel voor een afspraak