Over ons – Tandheelkundig Centrum – Kortgene

Over ons

Wij zijn een tandheelkundig centrum dat sinds 1980 bestaat. Door de jaren heen zijn wij met onze tijd mee gegroeid. Zo hebben we in 2014 een verbouwing gedaan om aan de nieuwste richtlijnen over hygiëne- en infectiepreventie te kunnen voldoen. Hierbij hebben we een nieuwe sterilisatieruimte gebouwd, een nieuw röntgenruimte met nieuw röntgenapparaat aangeschaft en is er een personeelsgang gecreëerd. Voor ons is het erg belangrijk om kwaliteit en service te leveren. Dit doen wij op twee locaties in Kortgene en Hansweert.

Preventie

Wij hebben preventie hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat wij bij elke controle niet alleen kijken naar de gaatjes, maar juist ook naar de eventuele plaque, poets- en eetgewoontes. Als er veel plaque aanwezig is is het risico op gaatjes ook veel hoger. Ons doel op dat moment is dan ook te zorgen dat er je bewust wordt van de status van je gebit, de oorzaken en wat je er zelf aan kan doen om plaque en dus gaatjes te voorkomen.

Voor kinderen werken we tijdens de wekelijkse kindermiddag met de Gewoon Gaaf methode.

Klantvriendelijkheid

Wij proberen met ons enthousiaste en professionele team te zorgen voor een goede sfeer en een laagdrempelige praktijk. Zodat jij je bij ons op je gemak voelt.